مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند

رئیس جمهور: بر قیمت بلیت‌ها و اقامتگاه‌ها در نوروز نظارت دقیق شود

رئیس‌جمهور تأکید کرد: دستگاه‌های مربوط به‌ویژه وزارت راه و شهرسازی و میراث فرهنگی و گردشگری در نوروز بر قیمت بلیت وسایل نقلیه هوایی، ریلی و جاده‌ای و نیز قیمت‌گذاری در اقامتگاه‌ها، نظارت دقیق داشته باشند تا در حق مردم اجحاف نشود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 13
کد خبر: ۱۲۶۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر آیت الله سید ابراهیم رئیسی عصر امروز (یکشنبه) در جلسه هیات دولت با اشاره به ایام پایان سال و آغاز مسافرت‌های نوروزی تاکید کرد: دستگاه‌های مربوط به‌ویژه وزارت راه و شهرسازی و میراث فرهنگی و گردشگری بر قیمت بلیت وسایل نقلیه هوایی، ریلی و جاده‌ای و نیز قیمت‌گذاری در اقامتگاه‌ها، نظارت دقیق داشته باشند تا در حق مردم اجحاف نشود.

وی با اشاره به پرتاب موفق ماهواره نور، اقدام دانشمندان کشورمان در دستیابی به فناوری پیشرفته حضور در فضا را بسیار ارزشمند و افتخارآفرین دانست و اظهارداشت: دستیابی به این فناوری از جمله جلوه‌های اقتدار ملی است که با همت نیروهای مسلح بویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مجموعه وزارت ارتباطات بدست آمده است و باید با قوت بیشتر ادامه پیدا کند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهمیت توجه ویژه به خانواده شهیدان و ایثارگران، گفت: فرهنگ شهید و شهادت، آثار ماندگاری در تعالی فرهنگی جامعه دارد و نباید از ترویج روحیه ایثار و گذشت غفلت شود ضمن آنکه همه مسئولان و مدیران، اخلاص و مجاهدت شهیدان والا مقام را سرلوحه اقدامات خود قرار دهند.

رئیسی در ادامه تاکید کرد: خدمتگزاری به خانواده شهیدان و ایثارگران از افتخارات دولت مردمی است و باید به نحوی عمل شود که خانواده شهدا و ایثارگران ، مشکل نداشته باشند.

وی همچنین تلاش برای حضور فعال در بازار کشورهای همسایه و منطقه را مورد تاکید قرار داد و گفت: در ماه‌های اخیر اقدامات خوبی در این زمینه آغاز شده و لازم است با توجه به شرایط موجود برنامه‌ریزی جامعی برای حضور فعال‌تر و گسترده‌تر رقم بخورد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار